نوشته شده توسط : احمد
همانطور که در مقاله قبل توضیح دادیم، تکنیک هایی که برای فریب موتور جستجو و کسب جایگاه سریع استفاده میشوند را اصطلاحا کلاه سیاه می نامیم، این تکنیک ها عموما موجب جریمه سایت شما و از دست رفتن جایگاه بعد از مدتی کوتاه میشوند. در مقابل تولید محتوای با کیفیت و فعالیت براساس استانداردهای مورد قبول گوگل را کلاه سفید می نامیم. اگر بخواهیم در مورد سئو کلاه خاکستری صحبت کنیم باید بر اساس تعریفی که جان اندرو، متخصص سئو بیان کرد که سئو کلاه خاکستری چیزی بین سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه می باشد . یعنی اگر گوگل متوجه استفاده از آن ها شود، سایت شما توسط گوگل جریمه می شود . افرادی که از قانون پیروی نمی کنند اما نمی خواهند نشان دهند که طرفدار بی قانونی هستند از تکنیک های سئو کلاه خاکستری استفاده می کنند . تکنیک های کلاه خاکستری یا همان Gray Hat روش هایی هستند که در مرز کلاه سیاه حرکت میکنند ولی قابل تشخیص توسط گوگل نخواهند بود. تکنیک هایی که سرعت رشد شما را به شدت افزایش میدهند ولی موجب نمیشوند که وارد منطقه خطر جریمه توسط گوگل شوید. اگر توسط افراد حرفه ای انجام نشود در واقع به نوعی لبه پرتگاه و آتش راه می روند . این مثال یعنی با یک اشتباه کوچک می تواند شما را داخل پرتگاه بیندازد . به همین دلیل نمی توان خیلی مطمئن گفت که استفاده از آن جواب صد در صدی می دهد. به نوعی تکنیک های سئو کلاه سیاه و سئو کلاه خاکستری خیلی شبیه به هم هستند یعنی اگر به درستی مورد استفاده قرار گیرد می تواند برای افزایش رتبه وب سایت موثر واقع شود .
گوگل غیب نمی داند!موضوع این است که گوگل به این راحتی ها هم نمی تواند تشخیص بدهد که تخلف می کنیم! مثال می زنیم؛ از نظر گوگل، خریداری بک لینک غیر مجاز است. اما آیا گوگل به راحتی می تواند خرید بک لینک را تشخیص بدهد؟ مسلما گوگل برای این که بفهمد بک لینک ما طبیعی ست یا خریداری شده، از یک سری ترفندها استفاده می کند. برخی از این ترفندها شناخته شده اند! می توانید آن ها را تشخیص دهید، تا گوگل تصور نکند که تخلف می کنید. پاک شدن لینک: زمانی که لینک شما در یک وب سایت باشد و بعد از مدتی پاک شود، در صورتی که برداشته شدن لینک هایتان به صورت ناگهانی باشد و این کار چند بار تکرار شود، گوگل فکر می کند که لینک می خرید و شارژتان تمام شده! پس مراقب باشید که لینک هایتان پاک نشود! انحصار لینک های یک بلاگ یا سایت: زمانی که یک دسته مشخص از وبلاگ ها، فقط و فقط به شما لینک می دهند! گوگل شک می کند که شما این وبلاگ ها را راه اندازی کرده اید. پس اگر می خواهید بلاگینگ کنید و از این بلاگ ها به خودتان لینک بدهید، هر از چندگاهی از محتوای دیگر سایت ها هم استفاده کنید. گاهی به برخی وب سایت های دیگر هم لینک بدهید (مثلا به ویکی پدیا و…). لینک سازی ناگهانی مقطعی: به صورت ناگهانی در این هفته ۲۰۰ عدد لینک می خرید (حالا یا با تبلیغات متنی یا ریپورتاژ یا هر روش دیگر) و بعد از آن به مدت یکی دو ماه هیچ خبری از لینک نیست! خب گوگل احتمال را بر این می گذارد که این ۲۰۰ لینک را که Index کرده است، لینک هایی هستند که شما بابت آن پول داده اید! نه لینک طبیعی! Ip های یکسان: فرض کنید ۱۰۰-۹۰ درصد بک لینک هایی که دارید از یک ip یکسان باشند! خب این اتفاق به قدری دم خروسش پیداست که سوپرکامپیوترهای گوگل با یک نیش خند، رتبه ی شما را در نتایج جست و جو، پایین می آورند!و…
روش های بررسی شده در این مطلب تنها بخشی از تکنیک های سئو کلاه خاکستری بوده و تکنیک های زیادی دیگری هم وجود دارد،. توانایی چگونگی استفاده از این روش ها خیلی مهم است و اگربا این روش ها اشنا نیستید با یک متخصص سئو مشورت کنید
:: بازدید از این مطلب : 152 نوشته شده توسط : احمد
الگوریتم گوگل پاندا ابتدا در 23 فوریه 2011 راه اندازی شد. هدف اجرای الگوریتم گوگل پاندا، دادن امتیاز بیشتر به وبسایت های دارای محتوای جذاب و کاستن حضور سایت های بی کیفیت در نتایج جستجو بود. الگوریتم پاندا چیست:گوگل در سال های گذشته خلاء بزرگ محتوای مفید را جستجو حس میکرد و شاید دیگر وقت این بود که از یک جستجوگر ساده که فقط به این نگاه میکرد که یک سایت چه تعداد از یک کلمه را بیشتر دارد تا آن را در صفحه اول قرار دهد به یک جستجوگر واقعا حرفه ای و هوشمند تبدیل شود در این زمان الگوریتم پاندا که شاید موفق ترین الگوریتم گوگل پاندا بوده است پا به میان گذاشت. شاید در ابتدا مشکلات در این الگوریتم وجود داشت اما به مروز زمان سایت های بی کیفیت و بدون محتوا و اسپمر به فراموشی سپرده شدند. البته هر الگوریتم درصد خطایی دارد اما نسبت به سال های گذشته کیفیت مطالب در صفحات اول خیلی مناسب شده است.
این الگوریتم یکی از مهم ترین، اثرگذار ترین و البته یکی از خطرناک ترین الگوریتم های گوگل است که خیلی از سایت ها که این الگوریتم را جدی نگرفتند الان روزگار خود را در زندان گوگل سپری می کنند و بسیار نادم و پشیمان هستند. الگوریتم پاندا تمام تمرکز خود را بر روی محتوای وب سایت ها گذاشته و سایت هایی که محتوای بی کیفیت و یا کپی در سایت خود تولید می کنند، موجب ناراحتی و بعضی اوقات هم موجب عصبانی شدن این پاندای مهربان می شوند. البته درباره این الگوریتم هنوز همه ی اطلاعات به دست ما نرسیده است چون بخشی از این اطلاعات، جزء رمز و راز های گوگل است. اما در این مقاله به اندازه ای که رابطه ی سایت ما با این پاندای پر حاشیه خوب شود، اطلاعات کسب خواهیم کرد.
اهداف گوگل پانداالگوریتم پاندا چند پدیده مشکل دار در نتایج جستجو را هدف گرفته است. این اهداف شامل موارد زیر می گردند:
خط قرمز های الگوریتم پاندا: برخی از مواردی که پاندا از آن ها خوشش نمی آید، به شرح زیر است: *کپی کردن محتوا از سایت های دیگر ممنوع (پاندا از این کار متنفر است) *بازنشر یک مطلب در سایت ممنوع (یعنی یک مقاله را دو بار در سایت قرار دهیم) *محتوای بی روح ممنوع (مقاله ما باید عکس، فیلم و… داشته باشد تا باب میل پاندا شود. البته گوگل بخاطر نبود تصویر در مقاله به ما را تنبیه نمیکند) *مقالات غیر مرتبط ممنوع (یعنی مثلاً: در یک سایت آموزشی محتوای ما موزیک های جدید باشد) *مقاله بدون کامنت ممنوع (نظرات در سایت بسیار اهمیت دارد، البته اگر مقاله ای کامنت نداشته باشد گوگل با آن برخورد نمی کند و برای تاکید بیشتر است که این نکته در اینجا عنوان شده) *استفاده بیش از حد از تبلیغات در سایت ممنوع (تبلیغات نباید به اندازه ای باشد که کاربر را از سایت فراری دهد) *بروز نکردن مطالب قدیمی ممنوع (البته منظور مطالبی است که نیاز به بروز رسانی دارند و در حقیقت منسوخ شده اند)
الگوریتم پاندا حرف حسابش چیست؟! الگوریتم پاندا خواستار محتوای با کیفیت است، و به لطف گوگل تا دو سال آینده در اینترنت درباره همه چیز محتوا وجود دارد و در آن زمان، همه ی سایت ها متخصص تولید محتوا شده اند(البته محتوایی با کیفیت متوسط) و وب سایتی معتبر محسوب می شود که محتوای خاص و باکیفیت تولید کند.
در هنگام آپدیت های جدید گوگل، جزییات مرتبط با آن را حتما مطالعه کنید تا از سلامت سایت خود با توجه به موارد نهی شده در این آپدیت ها باخبر شوید. اگر احیانا بعد از آپدیت مشخصی دچار کاهش ترافیک شدید و مطمئن بودید که علت این امر ناشی از قصور شماست، مشکل مورد نظر را حل کرده و از طریق وبمستر درخواست بخشش از گوگل کنید.
:: بازدید از این مطلب : 154 نوشته شده توسط : احمد
Schema مبنایی است برای یادگیری، قضاوت و تفسیر ما از جهانی که در آن زندگی می کنیم. در این مقاله می خواهیم به شما کمک کنیم تا مفهوم schema را درک کرده و از نقش آن در قضاوت و تصمیم گیری ها آشنا شوید. مجموعۀ یکپارچه و سازمان سافته ای از اطلاعات و تجربیات schema های ما را شکل می دهند. schema ها مانند یک مدل و الگویی هستند که معیار و ابزار برای فهم محیط پیرامون و اطلاعاتی است که دریافت می کنیم. schema یک چارچوب یا مفهوم شناختی است که به ما کمک می کند اطلاعات را سازمان دهی و تفسیر کنیم.
Schema چیست؟ Schema مجموعه ای از اطلاعات کوچک است که بیانی مشخص و از پیش تعیین شده در سایت قرار میگیرند. این روش از نشانه گذاری کار، تجزیه و تحلیل اطلاعات سایت را برای موتورهای جستجو خیلی ساده تر و موثر تر کرده و موتور های جستجو قادر خواهند بود نتایجی را که مرتبط با سوال جستجو شده کاربر باشد به نمایش بگذارند.
تاریخچه schema schema بعنوان یک مفهوم پایه در ابتدا توسط یک روانشناس بریتانیایی به نام فردریک بارتلت (Frederic Bartlett) و بعنوان بخشی از نظریه یادگیری وی به کار گرفته شدند. نظریه بارتلت می گفت که شناخت ما از جهان با شبکه ای از ساختارهای روانیِ انتزاعی شکل می گیرد. فرایندهایی که schema به طریق آنها تعدیل و یا تغییر می کنند، ادغام (جذب) و تطبیق نام دارند. در ادغام، اطلاعات جدید در schema های از پیش موجود تلفیق می شود. در فرایند تطبیق، وقتی یک شخص اطلاعات جدیدی می آموز و تجارب جدیدی کسب می کند، ممکن است schema های موجود تغییر داده شوند یا schema های جدیدی شکل بگیرند. یک مثال از فرایند ادغام و تطبیقزمانی که شما برای اولین بار به یک کشوری با فرهنگ متفاوت سفر می کنید، در ابتدا سعی می کنید آن فرهنگ را بر اساس دیدگاه، آموخته ها و تفکرات موجود خود قضاوت کنید (ادغام یا جذب) ولی در ادامه با توجه یادگیری ها و دریافت اطلاعات بیشتر schema شما تغییر پیدا می کند و قضاوت های شما نیز بر اساس schema جدید خواهد بود (تطبیق).
Schema.orgSchema.org در سال 2011 با عنوان همکار تجاری موتورهای جستجوی اصلی شامل گوگل، یاهو و بینگ فعالیت خود را شروع و وظیفه استانداردسازی زبان نشانه گذاری و یکپارچه سازی آن را برعهده گرفت. دستورالعملهای قرار گرفته در این سایت برای موتورهای جستجو بیشتر قابل درک بوده و نمونههای عملی زیادی در آن پیدا میشود. هدف از این زبان نشانهگذاری جایگزینی آن با بکلینک و کاهش ارزش لینک بوده است.
در ابتدادر ابتدا باید گفت schema.org زبان نمی باشد. بلکه مرجعی از microdata می باشد. سه زبان برای نشانه گذاری وجود دارد: microdata microformats ، RDFa. Schema.org و دارای مفهوم هایی است که موتورهای جستجو همه آن را پذیرفته و به عنوان زبان استاندارد انتخاب کرده اند. گوگل بارها حمایت خود را از Shema.org ذکر کرده است. در schema.org راه های مختلفی برای نشانه گذاری وجود دارد که در ادامه برخی از آنها را معرفی خواهی کرد:
اتفاقات و رویدادهاschema به شما فرصت تعریف یک رویداد را میدهد. اطلاعاتی مانند تاریخ، زمان، مکان و سایر اطلاعات رویداد را میتوان به زبانی ساده برای گوگل تعیین کرد.
geotag و تجارتschema امکان نشانه گذاری آدرس و اطلاعات تماس خود را فراهم میکند .با استفاده از قابلیت place و یا geocordinates میتوان مکان خود را مشخص تر کرد.
مشاغل و مدیریت اعتباربخش مشاغل از schema جدیدترین بخش است و امکان نمایش آن به صورت rich snippets در SERP موجود است. در بخش مدیریت اعتبار با استفاده از schema می توان صفحه های مرتبط با افراد و همچنین اطلاعات جزئی مرتبط با آنها را مشخص نمود. با داشتن اطلاعات اولیه ای از html میتوان نشانه گذاری معنایی سایت خود را آغاز کرد. نشانه گذاری معنایی و ارتباط با CTRیکی از جالبترین مزایای نشانه گذاری معنایی، بهبود نتیجه شما در نتایج جستجو توسط Rich Snippets است. نشانه گذاری سبب میشود اطلاعات مفیدتری را گوگل در کنار نتایج سایت شما توسط Rich Snippets نشان داد و در نتیجه نرخ کلیک افزایش یابد. براساس آمار این قابلیت باعث افزایش CTR به مقدار 15 تا 30 درصد میشود. نشانه گذاری صفحات سایت عملی سخت است و بایستی برای تمامی صفحات به صورت دستی وارد شود. در تعداد زیادی از سیستمهای مدیریت محتوا با طرحریزی درست ساختار صفحات امکان انجام این نشانهگذاری برای تمامی محصولات و صفحات وجود دارد. شما بعد از انجام این کارها توسط ابزار Structured Data Testing Tool در گوگل میتوانید نحوه درست بودن عملکرد تمامی دستورالعملها را بررسی کنید. نشانهگذاری schema و بهبود سئوبا آنکه مت کات گفته بود نشانهگذاری توسط وبسایت مذکور الزاما برابر با رنک بهتر برای وبسایت وبمستران نیست اما بایستی گفت که هدف آن نه رنک بالاتر بلکه رنک صحیح است. علاوه بر این میتواند باعث بهبود CTR و افزایش شانس نمایش یافتن در نتایج جستجوی گوگل و یا قابلیتی همانند با Google Recipe View شود. زمانی که کد HTML وبسایت شما دارای ریزدادههای schema است، موتورهای جستجو بهتر محتوای مطلب سایت شما را تشریح و به دنبال آن باعث افزایش امکان دیده شدن شما و تشخیص کلمات کلیدی اصلی به وسیله گوگل میشوند. نشانه گذاری صفحات سایت کاری دشوار است مخصوصا اگر سایت شما دارای صدها و شاید هم هزاران صفحه باشد. نشانه گذاری باید به صورت دستی برای همه صفحات سایت وارد شود با یک عالمه کار بیشتر برای سایت های بزرگتر.البته در بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا و با طرح ریزی صحیح ساختار صفحات میتوان این نشانه گذاری را به صورت یکباره برای تمامی محصولات و صفحات سایت انجام داد.
:: بازدید از این مطلب : 164 نوشته شده توسط : احمد
برای اینکه افراد بیشتری را جذب سایت خود کنید، باید برای کسب رتبه بالاتر از گوگل تلاش کنید. در این راه سئو میتواند به شما کمک کند. برای این کار باید محتوای وب سایتتان را براساس کلماتی که مردم بیشتر از آن استفاده میکنند بهینه کنید. هدف شما از راه اندازی یک وب سایت میتواند فروش محصولاتتان، ارائه ی مقالات علمی یا خبرنامه باشد. شما باید افراد را برای هدف خود از راه اندازی وب سایت متقاعد کنید تا در زمان های دیگر به سایت شما برگردند. search intent یا هدف جستجو چیست؟ هدف جستجو یا search intent برای یافتن دلیل یک جستجوی خاص توسط مردم باید انجام شود. چرا افراد جستجو می کنند؟
هدف کلمات کلیدی اصلی
4 نوع از اهداف جستجو وجود دارد:
1- تحقیقات تجاری یا Commercial investigation
2- اطلاع رسانی یا Informational intent
4- هدف ناوبری یا Navigational intent
چگونه محتوا را با توجه به هدف از جستجو بهینه سازی کنید؟
:: بازدید از این مطلب : 135 نوشته شده توسط : احمد
مطالب کاربردی در زمینه دوربین مداربسته ، نصب دوربین مداربسته و هر آنچه شما در خصوص صنعت حفاظت تصویری لازم دارید.
:: بازدید از این مطلب : 140 نوشته شده توسط : احمد
طراحی سایت خدماتی چه زمانی برای یک تجارت مطرح می شود؟ بیاید نخست نگاهی به زمینه های تجاری در سطح اینترنت بیندازیم. امروزه کسب و کار هایی که به دنبال طراحی سایت هستند به سه دسته تقسیم می شوند. کسب و کارهایی که تولیدات خود را برای فروش قرار داده اند، سایت هایی که محصولات دیگر برندها را در اختیار مشتریان قرار می دهند و سایت هایی که خدماتی را به کاربر ارائه می دهند. سایت های خدماتی بدون اینکه هیچ گونه کالای فیزیکی را در اختیار کاربر بگذارند آماده ارائه خدمات به مشتریان هستند.
طراحی سایت فروشگاهیشرکت طراحی وب سایت چه شرکت هایی به طراحی سایت خدماتی نیاز دارند؟دامنه مشاغل خدماتی به قدری وسیع است که می توان بسیاری از شغل ها را در این دسته جای داد. طراحی سایت خدماتی برای تمام مشاغلی که به نوعی آماده ارائه خدمات به مشتریان هستند، ضرورت دارد. ایجاد وب سایت خدماتی در مقایسه با دیگر طراحی ها از اهمیت بالاتری برخوردار است. چرا که در این تجارت ها هیچ کالا و محصولی وجود نداشته و تنها چیزی که در اختیار کاربر قرار می گیرد، یک نوع خدمات است. طراحی سایت خدماتی بهترین راه برای تبلیغ تخصص و خدمات شما هستند. نکات مهم طراحی وب سایت خدماتی
طراحی سایت خدماتی می تواند ساز و کار یک تجارت را به کلی تغییر دهد. چرا که در طراحی سایت خدماتی، خدماتی که در یک مرکز ارائه می شود به بهترین شکل ممکن به مخاطبان و کاربران معرفی می شوند. از این رو تجارت هایی که در زمینه ارائه خدمات فعالیت دارند، می توانند با استفاده از ساخت سایت خدماتی تحولات اساسی در تجارت خود به وجود بیاورند.
طراحی سایت اختصاصی قیمت طراحی سایت امکانات پیشنهادی در طراحی سایت خدماتیامکاناتی که در طراحی سایت خدماتی شما گنجانده می شود، با توجه به نوع و گستره ی خدمات شما متفاوت خواهد بود. شرکت رایان با در نظر گرفتن ویژگی های منحصر به فرد خدمات شما طراحی سایت خدماتی شما را انجام داده و امکانات مورد نیاز را در آن می گنجاند؛ اما به طور کلی در یک سایت خدماتی امکاناتی از این دست را مشاهده خواهیم کرد:
سئو در طراحی سایت خدماتیزمانی که سخن از طراحی سایت خدماتی و یا طراحی سایت به میان می آید، مهمترین و اثر گذار ترین نکته، سئو سایت است. سئو و یا بهینه سازی راه اندازی سایت خدماتی همان کلید موفقیت طراحی سایت خدماتی به شمار می آید. استفاده از گرافیک بی نهایت قدرتمند نمی تواند آینده تجارت خدماتی شما را بیمه کند. وجود طراحی های بسیار نوین و خلاقانه چیزی نیست که کاربر را دوباره به سایت شما باز می گرداند. استفاده از عکس ها و تصویر های خیره کننده راز موفقیت سایت شما نخواهد بود. سئو تنها حقیقتی است که کاربر را دوباره و دوباره به طراحی سایت خدماتی شما باز می گرداند. ما در شرکت رایان در کنار تیم قدرتمند کارشناسان سئو که در زمینه ایجاد وب سایت خدماتی فعالیت دارند، رتبه سایت شما را به جایگاه مناسبی خواهیم رساند. رتبه ای که از طرف گوگل به طراحی سایت خدماتی شما تعلق می گیرد، آینده طراحی سایت خدماتی شما را مشخص خواهد کرد. اینکه سایت خدماتی شما در صفحات نخست نمایش نتایج گوگل برای کاربر به نمایش گذاشته شود و یا در صفحات انتهایی، ترافیک سایت را تعیین خواهد کرد. هرچه سئو سایت قوی تر پیاده سازی شده باشد و الگوریتم های گوگل به درستی رعایت شده باشند، سایت نتایج بسیار بهتری را بدست خواهد آورد. بهینه سازی سایت رتبه سایت را ارتقا می بخشد. از این رو برخورداری از بهینه سازی اصولی در راه اندازی سایت خدماتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. هر چه رتبه سایت در جایگاه بالاتری قرار داشته باشد، کاربران بیشتری را به خود جذب خواهد کرد. سئو کاران شرکت رایان به خوبی با اصول و قواعد سئو آشنا بوده و به بهترین نحو ممکن سئو طراحی سایت خدماتی شما را بهینه سازی می کنند. ما در شرکت رایان در وهله اول به کیفیت و خروجی طراحی سایت شما می اندیشیم. از این رو پس از طراحی یک سال پشتیبانی رایگان سایت را نیز برعهده خواهیم داشت. ما در راه اندازی سایت خدماتی به دنبال جلب رضایت شما و افزایش بازدهی تجارت شما هستیم. هزینه طراحی وب سایت خدماتی با توجه به امکانات و ویژگی های سایت شما می تواند متغیر باشد. شما می توانید ضمن تماس با بخش مشاوره و پشتیبانی شرکت طراحی سایت رایان و یا از طریق فرم برآورد هزینه طراحی سایت از میزان بودجه مورد نیاز برای طراحی سایت خدماتی اطلاع پیدا کنید. شما می توانید تمام ویژگی های مد نظر خود را با مشاوران رایان در میان گذاشته و هزینه طراحی سایت خدماتی خود را از آنها جویا شوید. پیشنهاد می کنیم مقاله های زیر را مطالعه کنید: :: بازدید از این مطلب : 138 |
|
آرشیو مطالب آخرین مطالب پیوند های روزانه مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|